Algemeen

Welkom bij Bedrijvig Zedelgem

Welkom bij  Bedrijvig Zedelgem

Ontdek Bedrijvig Zedelgem, een nieuw, verbindend en enthousiast orgaan dat de link wil zijn tussen het gemeentebestuur en de talrijke ondernemende geesten die onze gemeente rijk is. Zo kunnen we de lokale economie in Groot-Zedelgem samen uitbouwen en het karakter van Zedelgem uitstralen.

Is dat nodig? 

Jazeker. Bedrijvigheid en ondernemerschap hebben impact op de omgeving, de samenleving en wat daarin dagelijks gebeurt. Ze zijn een motor van kleine en grote initiatieven, een sponsor van het verenigingsleven en een stimulator van vernieuwing en innovatie. Bedrijvig Zedelgem beseft dit als geen ander, schat het naar waarde en realiseert zich dat die impact een stem verdient. 

Die stem hoeft niet te schreeuwen. Wij zijn geen roepers. Bedrijvig Zedelgem kan gegrond advies uitbrengen bij bestuurs- en beleidsorganen, zelf activiteiten organiseren en de krachten onderling bundelen. Een nauwe samenwerking tussen partners is daarin altijd een cruciaal uitgangspunt. De belangrijkste samenwerking is vanzelfsprekend die met de gemeente Zedelgem zelf

Ondernemer, handelaar, zaakvoerder, bedrijfsleider, zelfstandige … als aanspreking hierboven had het allemaal gekund. Groot of klein, man en vrouw, oud en jong, van generatie op generatie of pas sinds kort de trotse bezitter van een ondernemingsnummer, we richten ons tot iedereen met een ondernemende en bedrijvige ingesteldheid.